Érdekességek, cikkek
2018.11.21 09:32

Férfi szépségápolás

Férfi arcápolás biokozmetikumokkal – csodálatos férfi arcbőr a szibériai növények életerejével

 

Sokszor halljuk azt, hogy egy férfi arcbőr sosem lesz olyan mint a kisbabáké...... Biztos ez?

 

Natura Siberica nem egyszerűen natúrkozmetikum, nem csupán olyan férfi arcápoló kozmetikum, melynek összetétele gyógynövényeken alapul. Hatása önmagáért beszél!

 

 

Pár évvel ezelőtt még szinte lehetetlenség volt meggyőzni a férfiakat arról, hogy igenis fontos az ő számukra is a megfelelő bőrápolás, a férfi arcápolás.

Az hogy arckrémeket használjanak reggel vagy este nagyon nehéz volt őket meggyőzni.

 

Manapság már egyszerűbb dolgunk van!

Ugye, kedves férfiak?

 

 

Fontos a természetes, fiatalos és egészséges kinézet számunkra is ugyanúgy, mint a nők számára!

 

A Natura Sibenika egy Nemzetközileg elismert márka.


Vásárlóink nagyra értékelik a Natura Siberica öko szemléletét, hatékonyságát, és azt, hogy a termékek elérhető áron megvásárolhatók. A márka követőinek száma és a kozmetikumokat használó férfiak száma is évről évre nő!

 

 

Biokozmetikumok – a szibériai növények életerejével


Szibériában, Oroszország e távoli vidékén a természet, a vadvilág évszázadok óta érintetlen. A Natura Siberica cég ezt a felfedezést tette, amiből továbbvitte a gondolatot, hogy hogyan legyen a férfiak arcbőre is "selymes"?

A szibériai virágoknak és gyógynövényeknek ahhoz, hogy meg tudjanak élni a zord éghajlaton, védelmet nyújtó hatóanyagokat kell termelniük, és erős antioxidáns tulajdonságokkal kell rendelkezniük.

A Natura Siberica a szibériai növények elképesztő tulajdonságait, életerejét hasznosítja a bőr és a haj fiatalságának és szépségének megőrzése érdekében. Kozmetikumaik készítéséhez kizárólag kézi szüretelésű növényeket használnak!

A Natura Siberica kozmetikumok termékfejlesztői kutatóexpedíciókat szerveznek, hogy megtalálják a legjobb alapanyagokat a bőrápoláshoz.

Az őslakosok segítenek azoknak a vadon termő növényeknek a begyűjtésében is, melyeket a Natura Siberica kozmetikumok készítéséhez használnak.

A Férfi kozmetikumok piacán a Natura Sibenica nagy népszerűségének köszönhetően a kozmetikumok piacán több szegmensben is képviseltetik magukat!

Próbáld ki te is!:

- arcápoló termékek

- hajápoló termékek

- borotválkozás utáni ápolók

- tusfürdők.

 

Webáruház készítés